Firmamız:

Firma Adı: EPHOR TECH TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No.62/A 572D Ümraniye İstanbul / TÜRKİYE
Telefon: 0850 532 24 28
E-posta: info@amperfied.com.tr

Vergi No: 6311152278
Vergi Dairesi : MERTER VERGİ DAİRESİ

1. Veri Sorumlusu

Bu bilgilendirme metni, [Ephortech Firması] olarak (“Biz”, “Bizim”, “Firma”) veri sorumlusu sıfatıyla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca kişisel verilerin işlenmesi hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla düzenlenmiştir.

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin sunulması, taleplerinizin yanıtlanması, ürün ve hizmetlerimizin iyileştirilmesi, pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi ve yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi gibi amaçlarla işlenebilir.

3. İşlenen Kişisel Veriler

Aşağıda belirtilen kişisel veri kategorileri işlenebilir:

  • İletişim Bilgileri (Ad, Soyad, E-posta adresi, Telefon numarası vb.)
  • Kimlik Bilgileri (TC Kimlik Numarası, Pasaport bilgileri vb.)
  • Finansal Bilgiler (Banka hesap numarası, Kredi kartı bilgileri vb.)
  • Sipariş ve Satış Bilgileri

4. Kişisel Verilerin İşlenme Süresi

Kişisel veriler, işleme amaçları doğrultusunda gerekli olan süre boyunca saklanacaktır. Yasal düzenlemeler gereği belirli veri türleri için saklama süreleri bulunmaktadır.

5. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak, veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilere erişim, verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesi, aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesi, işlenme amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını sorgulama ve kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

6. Veri Güvenliği

Kişisel verilerinizin güvenliği için gerekli teknik ve idari tedbirleri alıyoruz. Veri güvenliğini sağlamak için sürekli olarak güncel teknolojileri ve standartları takip ediyoruz.

7. İletişim

KVKK ile ilgili taleplerinizi, [Ephortech Firması] adresine veya [iletisim@amperfied.com.tr] e-posta adresine iletebilirsiniz.

Bu bilgilendirme metni, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak hazırlanmış olup zaman zaman güncellenebilir. Güncel versiyonu web sitemizden  temin edebilirsiniz.